Hieronder een aantal organisaties die zich met REGENBOOGZAKEN bezighouden.
Wanneer je op het logo klikt kom je op hun website.

COC Midden-Nederland
Op de website van het COC kun je veel informatie vinden over allerlei organisaties, groepen en clubjes op allerlei gebied:
Voor jongeren, ouderen en iedereen daartussen in. Voor gezelligheid, maar je kunt er ook terecht als je ergens mee zit. Struin maar eens op hun website. Het COC behartigt ook in de politiek onze belangen.

Wil je meteen een overzicht van alle groepen en clubjes die er zijn?
Klik dan hier.

Groep 7152
Groep 7152 is een landelijk netwerk dat het leveren van een bijdrage aan de bewustwording van lesbische en biseksuele vrouwen ten doel heeft. Groep 7152 biedt deze vrouwen de mogelijkheid contacten met elkaar te leggen, waardoor onder meer onderlinge steun kan worden gevonden in een heteroseksueel gerichte maatschappij. De groep vindt haar kracht in solidariteit en opvang, met de nadruk op het verwerven van zelfredzaamheid.

Transvisie
Op hun website kun je informatie vinden over transgender. Er is een kennisbank met informatie voor verschillende leeftijden.
Ook kun je er terecht voor een één op één gesprek.
Transvisie behartigt de belangen van transgender mensen en hun directe omgeving.

Roze in Blauw
Dit is het landelijk netwerk van LHBTI’ers bij de politie. Op hun website kun je lezen wat ze doen, maar ook kun je daar bijvoorbeeld aangifte doen van discriminatie, bedreiging, mishandeling of andere strafbare zaken die gerelateerd zijn aan je seksuele oriëntatie of genderidentiteit. Wil je iemand van Roze in Blauw spreken of mailen? Kijk dan op hun site.

Nat Utrecht
Een zwemvereniging voor lesbo’s, homo’s, biseksuelen en transgenders die van zwemmen houden, van recreatief tot competitief. Gezellig en sportief.