Hieronder meer achtergrond informatie.
Wil je weten wie er spelen dan hier nog even doorklikken.

Een theatrale happening met
echte
mensen.

BOYS WON’T BE BOYS geeft persoonlijke en eerlijke verhalen over mannelijkheid een podium, en is een wervelende vrijplaats voor een steeds wisselende groep spelers met talent om mens te zijn.

We verschillen, nou en? Niemand past precies in een hokje, en precies dat willen wij vieren. Door al die verschillende verhalen met elkaar te delen doorbreken we vooroordelen en stereotypen en komen we dichter bij elkaar. Boys Won’t Be Boys is een vrolijke aanklacht en ode aan het begrip man.

De met killerheels gewapende host Rikkert van Huisstede speelt samen met een kleurrijke parade van spelers die vertellen, zingen, (g)rappen, dansen, kortom: we trekken deze avond alles uit de kast. En hokjes? Die zijn er om je in om te kleden tot wie je echt bent.

Kijk ook op www.boyswontbeboys.nl

Over Boys Won’t Be Boys
Initiatiefnemer Rikkert van Huisstede (1993) zingt liefdevol en confronterend grenzen en hokjes omver.
Hij heeft een vernieuwende kijk op thema’s als gender, seksualiteit en liefde en een zangstem met een bereik van vier octaven.
Op zijn zolderkamer ontstond de wens meer ruimte te creëren voor jongens en mannen om buiten het krappe ideaalbeeld van de man te stappen.
Boys Won’t Be Boys groeide in no time uit tot een groot maatschappelijk theaterproject waar inmiddels meer dan 100 spelers en vele jongeren de ruimte krijgen om zich in vrijheid uit te spreken als mens en theatermaker.

In de pers

Boys Won’t Be Boys breekt een lans voor mannen die niet aan het ideaalbeeld van de macho man voldoen. Hier krijgen mannen de ruimte om hun verhaal te doen over bijvoorbeeld vaderschap, hun seksualiteit of prestatiedruk op werk. Een ode aan de kwetsbaarheid van mannen.“ AD

“Van Huisstede is een innemende performer, en durft zijn persoonlijke urgentie aan een breed maatschappelijk engagement te verknopen” Parool

“Met zijn collage/maatschappelijke beweging/happening/theatervoorstelling heeft Rikkert een krachtig middel in handen om mensen bij elkaar te brengen.” Theaterkrant